Breaking News: Economie stort in en mensen vluchten massaal het land uit!

Breaking News: Economie stort in en mensen vluchten massaal het land uit!


Zodra het duidelijk werd dat mensen niet meer vrij konden spreken en dat kritiek tegen de regering je zomaar een paar maanden cel kon, begonnen mensen te protesteren. Deze protesten werden hardhandig neergeslagen door de veiligheidstroepen van de huidige president Mark Rutte. Veel mensen probeerden het land te ontvluchten, terwijl anderen nergens heen konden en vastzaten.

De economische problemen begonnen toen Mark Rutte besloot om grote bedrijven onder controle van de staat te brengen. Dit maakte buitenlandse investeerders bang om zaken te doen in Nederland, wat leidde tot minder geld en handel voor het land. De toegang tot de euro werd in getrokken, dus stapten ze weer over op de gulden, die wel veel van zijn waarde verloor, en kleine bedrijven die belangrijk waren voor de economie konden hun hoofd niet meer boven het water houden. Dit resulteerde in veel werkloosheid en armoede onder de bevolking.

De Europese Unie besloot na deze gebeurtenis in te grijpen. Er werden sancties opgelegd tegen de Nederlandse staat, die grote gevolgen hadden voor het kleine deel van de economie die wel nog draaide. Zo is het nu niet meer mogelijk om aan olie te komen, waardoor er geen transporten zullen zijn van goederen in de toekomst. Mijn gok is dus dat de volledige economie, ook de staatsbedrijven in zullen storten.

Met de economie in puin en de maatschappij onder druk, zijn veel mensen ontevreden. Er gaan geruchten rond dat er groepen ontstaan zijn uit eerdere verzetsbewegingen die zich tegen de regering keren. Kortom, het hele land staat op zijn kop en hoe het er nu naar uit ziet gaat het ook nog wel even duren voordat er weer orde komt.

Stay Trouw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top